Toprak EN
 İGSAŞ AMİNOASİT

İGSAŞ AMİNOASİT

Hayvansal Menşeili Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre

Hayvansal Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübredir. ‘Deri Tabaklama atıklarının’ içeriğinde bağlı halde bulunan %75-80 oranındaki Ham Proteinlerin, bir dizi zincirleme hidroliz  yöntemiyle Amino Asitlere dönüştürülmesiyle elde edilir. Bitkilerin amino asit ihtiyacını dengeli biçimde karşılamaya yönelik formülasyonu sayesinde, çevresel stres koşullarına karşı direnç geliştirmelerine katkıda bulunur. Bileşiminde bulunan yüksek orandaki serbest amino asitler, bitkinin abiotik stres faktörlerine karşı toleransının gelişmesinde rol oynar.

 

BitkilerKullanım DozuUygulama Dönemleri
 Damla SulamaYaprak (100 L suda çözülerek uygulanır) 
Sebzeler500-800 ml/da200-250 ml/daFide dikiminden sonra (zaten fideler 3-4 yaprak) bir hafta sonra, üç hafta arayla 4-5 uygulama
Meyve ağaçlarında1000-1500 ml/da250-300 ml/daTomurcuk kabarmasını takiben üç hafta arayla meyve olgunluğuna kadar uygulanır
Tarla bitkileri1000-1500 ml/da200-250 ml/da3-4 yaprak oluşumu gerçekleştikten sonra üç hafta arayla ürün olgunluğuna kadar uygulanır
Narenciye, muz1500-2000 ml/da250-350 ml/daMeyve tutumu döneminden başlayarak iki hafta arayla meyve olgunluğuna gelinceye kadar uygulanır
Kavun, karpuz, çilek1500-2000 ml/da200-250 ml/daFide dikiminden iki hafta sonra 15 gün arayla meyve olgunluğuna kadar uygulanır
Yeşil alanlar500-1000 ml/da200-250 ml/daBüyüme dönemi süresince iki hafta arayla uygulanır
Garanti Edilen İçerikKütlece (%w/w)
Organik Madde 55
Organik Karbon20
Organik Azot (N)8
Serbest Aminoasit             12
pH                    6-8