Kategoriler
İGSAŞ Combi
EC FERTILIZER BOR (B), BAKIR (Cu-EDTA), DEMİR (Fe-EDTA), MANGAN (Mn-EDTA), MOLİBDEN (Mo) ve ÇİNKO (Zn-EDTA) MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B) 0,1
Suda Çözünür Bakır (Cu) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe)– Tamamı EDTA ile Şelatlı 4
Suda Çözünür Mangan (Mn) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 3
Suda Çözünür Çinko (Zn) – Tamamı EDTA ile Şelatlı 4
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,1

(Cu, Mn, Zn EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı = 4 – 11 ; Fe EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı = 4 – 7)

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Hububat İlk çıkıştan itibaren 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Kayısı, Şeftali Çiçeklenmeden hemen sonra 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Antep Fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Bağ İlk yaprak oluşumundan sonra 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Mısır İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Yer Fıstığı İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Domates, Biber İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Hıyar, Patlıcan İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Lahana, Brokoli İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Karnabahar İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Fasulye, Kolza İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Kavun, Karpuz İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Şeker Pancarı İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Süs Bitkileri İhtiyaç duyulan her dönemde 75-100 g/100 l su Döneme 1 kg
Meyve Fidanları İhtiyaç duyulan her dönemde 75-100 g/100 l su Döneme 1 kg
Narenciye Çiçeklenme öncesi ve sonrasında 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Muz İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Kivi İhtiyaç duyulan her dönemde 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg